LIVRARE ȘI RETUR

Metoda și Procedura Livrării:

Livrarea se efectuează prin curierat rapid. Clientul va fi contactat preventiv pentru a preciza cel mai convenabil interval de timp de livrare. Ulterior, curierul se va deplasa la adresa indicată în comanda online și va înmâna personal destinatarului coletul solicitat.

De asemenea, curierul va oferi spre semnare clientului o confirmare a primirii coletului (document în două exemplare).

Timpul Livrării:

 • Livrarea se efectuează în 1-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

 • Pentru livrarea de urgneță lăsați un mesaj suplimentar la efecturea comenzii.

 • Comenzile efectuate de luni până vineri, după orele 12:00 – vor fi livrate în aceeași zi sau în ziua următoare după efectuarea comenzii.

Destinațiile Comenzilor și Costurile Livrării:

 • Echipa noastră va face totul posibil să livreze orice produs din magaziunul online www.guess.md prin toată Republica Moldova. Coletele pot fi livrate atât la domiciuliu, cât și la locurile de muncă.

 • Livrările în raza orașului Chișinău, Durlești și Codru sunt gratuite cu condiția că suma comenzii depășește 500 MDL, în caz contrar prețul livrării va constitui 35 MDL.

 • Livrările în afara or. Chișinău, Durlești și Codru presupun o taxă adăugătoare în funcție de destinație. La plasarea comenzii vă rugăm să indicați solicitarea livrării în localitatea dorită, iar unul din reprezentanții noștri vă vor comunica prețul livrării. Prețul livrării constituie 70 MDL, dacă suma cumpărăturii depășește 1500 MDL – livrarea este gratuită.

Modificarea sau Anularea Comenzii:

Datele comenzii pot fi modificate accesând contul dvs. personal pe www.guess.md.

Anularea comenzii poate fi efectuată la telefonul: +373.69.365.936 sau accesând contul dvs. personal pe www.guess.md.

RETURNARE

În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui, dacă produsul nu este utilizat, nu și-a pierdut calitățile de consum și dacă există probe că a fost cumpărat de la vânzător și eticheta și sigiliul nu au fost scoase.

Returnarea produsul curierului:

Fie că produsul nu se potrivește după mărime sau din orice alte motive, puteți returna produsul direct curierului, cu condiția că acesta încă se află la adresa dvs. și că clientul achită taxa de livrare tur-retur 70 MDL.

Returnarea produsului după plecarea curierului:

 • Orice produs poate fi returnat timp de 14 de zile din data efectuării livrării, cu condiția că acesta nu a fost folosit și defectat după etapa achiziționării, iar sigiliile și etichetele sunt intacte.

 • Returul se efectuează doar în incinta magazinului GUESS (Shopping MallDova, et. 2) sau prin poștă la adresa Bd. Ștefan cel Mare 3, compania Iralina SRL., MD-2011.

La returnarea bunurilor în magazin, este necesar să se depună originalele următoarelor documente:

 • Buletinul de identitate sau pașaportul cetățeanului RM

 • Bonul fiscal

Schimbul de bunuri către magazin este posibil numai din următoarele motive:

 • Dimensiunea este mare

 • Dimensiunea este mică

Returnarea produsului în schimbul altuia:

Returnarea produsului în schimbul altuia este posibilă la magazinul GUESS din CC Shopping MallDova, et.2, str. Arborilor 21, or. Chișinău. Procedura de returnare a unui articol se încheie cu rambursarea sumei echivalente cu prețul produsului la momentul cumpărării acestuia în caz că întrunește toate condițiile de retur.

Modalitate de rambursare

Banii sunt rambursați în numerar, transferați pe cardul bancar sau în portofelul electronic de la care a fost plătită comanda. Transferul durează până la 10 zile lucrătoare după primirea și verificarea bunurilor returnate.