Faceți cunoștință cu Întrebările Frecvente

Am nevoie de un software, programă, tehnologie suplimentară pentru a utiliza magazinul online GUESS?
Magazinul online GUESS este o platformă completă și autonomă, utilizarea www.guess.md e posibilă prin navigarea unui browser de internet actualizat, și nu necesită un sistem sau tehnologie adăugătoare necesară de instalat pe dispozitivele dumneavoastră; doar selectați produsul care vă interesează, completați formularul de livrare și finisați comanda prin expedierea acestuia.
Am văzut un produs, dar acum nu mai apare pe website.
Orice produs stocul căruia a fost epuizat (vândut în întregime) va dispărea din catalogul online al produselor, astfel încât utilizatorul să vizioneze doar articolele care sunt disponibile.
Când va fi expediată / livrată comanda mea?
Livrarea se efectuează în 1-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
Pentru livrarea de urgneță lăsați un mesaj suplimentar la efecturea comenzii.
Care sunt costurile livrării?
– Livrările în raza or. Chișinău, Durlești și Codru sunt gratuite cu condiția că suma comenzii depășește 500 MDL, în caz contrar prețul livrării va constitui 35 MDL.
– Livrările în afara razei or. Chișinău, Durlești și Codru presupun o taxă adăugătoare în funcție de destinație. La plasarea comenzii vă rugăm să indicați solicitarea livrării în localitatea dorită, iar unul din reprezentanții noștri vă vor comunica prețul livrării. Prețul livrării constituie 70 MDL, dacă suma cumpărăturii depășește 1500 MDL – livrarea este gratuită.
Cât timp sunt reținute în magazin comenzile rezervate de mine?
Comenzile rezervate în magazin sunt reținue pentru o zi lucrătoare a magazinului – adică 12 ore de la ora efectuării rezervării de către dumneavoastră.
Ce trebuie să fac dacă primesc un produs deteriorat sau incorect?
Produsul deteriorat sau incorect poate fi returnat imediat curierului. În astfel de cazuri, pentru comenzi în afara razei Municipiului Chișinău, clientul nu va achita taxa pentru livrare.
Cum pot să returnez un produs după ce l-am achiziționat?
Orice pordus poate fi returnat gratis timp de 14 de zile din data achiziționării acestuia, cu condiția că produsul în cauză nu a fost folosit și defectat după procurare. Returul se efectuează doar în incinta magazinului GUESS aflat în Centrul Comercial Shopping MallDova, et. 2.
Cum să mă asigur că procesul de plasare a comenzii online a fost realizat corect?
După ce faceți click pe butonul “Finalizează și Transmite Comanda”, veți primi pe adresa Dvs. de email un document de confirmare a comenzii (în sine, acest lucru înseamnă că ați făcut totul corect). În cazul în care bănuiți că ați introdus date greșite în comandă, puteți deschide documentul de confirmare a comenzii și reverifica informația.
Este posibil să primesc notificări în momentul în care aveți reduceri?
Cu siguanță, fiecare persoană înregistrată pe www.guess.md poate alege să primească notificări despre reduceri și alte oferte speciale din partea brandului GUESS.
Livrați doar la domiciliu sau și la locul de muncă?
Desigur. Livrarea se efectuiază la orice adresa valabilă unde este siguranța ca destinatarul va putea recepționa și achita pentru produsul livrat.
În ce regiuni ale Republicii Moldva se efectuează livrarea?
Livrarea este disponibiă pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Prin ce metoda se va efectua livrarea?
Livrarea se efectuează prin curierat rapid. Coletul Dvs. va merge la adresa indicată în formularul comenzii și va fi înmânat de către curier personal destinatarului.
Trebuie sa mă înregistrez pentru a putea face o comandă online?
Da, pentru efectuarea unei comenzi online înregistrarea este necesară.